Thumbnail
Gordijnen Atelier Elsjan
Wij maken

Ons atelier biedt vele mogelijkheden voor u als klant

Wij maken gordijnen op maat.

 

Ons atelier is uitgerust met de modernste machines en vakkundig personeel welke zorgen voor een snelle afhandeling van de door u aangeboden stof

met als resultaat uw gordijnen naar u eigen wens

Neem gerust eens contact met ons op voor vragen en of een vrijblijvende offerte.

Thumbnail
Service

Gordijnen worden compleet geleverd met ringen en/of plastic haken. Alle gordijnen die gereed zijn worden gestreken afgeleverd.

Ook is het mogelijk uw bestellingen door ons te laten afhalen en wanneer gereed weer bij u thuis te bezorgen. Onze haal- en brengservice is uiteraard ook buiten de stad Tiel beschikbaar. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Thumbnail
Atelier

 

 

Wanneer u uw wensen aan ons bekend heeft gemaakt, gaan onze mensen voor u aan de slag. Uiteraard blijft de kwaliteit voorop staan, maar ook snelheid is een van onze speerpunten. Onze doelstelling is natuurlijk uw opdracht zo snel mogelijk uit te voeren zodat lang wachten op uw gordijnen overbodig is.

 

Kom gerust eens langs om meer te weten te komen over onze mogelijkheden en snelle levertijden.

Thumbnail
Locatie

Gordijnen en Confectieatelier "Elsjan" is gemakkelijk bereikbaar en is gelegen aan de Hoveniersweg 8-10. Het bedrijfspand is gelegen in het Centrum van Tiel, en ligt op 2 minuten lopen van het winkelcentrum.